Interieurontwerp appartement Rotterdam

OPLEVERING Q3 2024

Voor een klant in Rotterdam heb ik het interieurontwerp gemaakt voor een nieuw te bouwen appartement in een appartementen complex aan de rand van de stad. Momenteel wordt het complex nog gebouwd en wordt opgeleverd Q3 2024.

Standaard indeling geheel veranderd

De standaard indeling aangeleverd door de projectontwikkelaar heb ik helemaal op de schop gegooid, omdat het niet aan de wensen van de klant voldeed. De eigenaresse werkt vaak aan huis, dus er moest een werkplek komen, daarnaast waren de standaard ingetekende keuken en badkamer veel te klein in verhouding met de ruimte en heb ik hiervoor nieuwe ontwerpen gemaakt. Het appartement bestond oorspronkelijk uit 2 slaapkamers, maar de eigenaresse wilde één ruime slaapkamer met veel opbergruimte.

Rust in de ruimte door groot gebaar

De ruimte centraal in het appartement is het grootst, daar is dan ook de keuken met groot kookeiland geplaatst en een heerlijke ruime zithoek bij het terras. In de ruimte links naast de keuken heb ik over de gehele schuine wand een maatwerk wandmeubel gemaakt voorzien van een werkplek bij het raam. Omdat er meerdere functies in één ruimte toegepast moesten worden heb ik met dit wandmeubel, afgewerkt in dezelfde kleur, rust in de ruimte gecreëerd. Doordat de verschillende functies in deze wand zijn verwerkt is er nog voldoende ruimte over voor een eettafel die ook weer heerlijk aan het raam bij het terras is geplaatst.

Ruimte gecreëerd

Aan de andere zijde van het appartement is van 2 slaapkamers één slaapkamer gemaakt waarbij er veel kastruimte is ontstaan door het bed vrijstaand in de ruimte te plaatsen voor een midden hoog muurtje.

De indeling van de badkamer hebben we totaal veranderd, deze is iets vergroot waarbij er ruimte ontstond voor een ruime inloopdouche en een heel mooi lang wastafelmeubel. Iets wat de klant erg graag wilde.

Sfeer

De klant wilde een luxe en warme sfeer. Wij hebben gekozen voor een lichte vloer in combinatie met donkere keukenkasten, beige keukeneiland met wit marmer blad, taupe, beige en naturel tinten voor de maatwerk kasten en wanden. Daarbij wordt brons in diverse elementen toegepast in de keuken, badkamer, accessoires en kamerhoge glazen deuren wat een luxe uitstraling geeft.
Behang in een grijs groene tint voor wat kleur en mooie naturel getinte kamerhoge linnen gordijnen maken het geheel af.

Hulp nodig met het ontwerp van je woning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!