Verbouwing Boerderij Italië

VAN OUDE VERVALLEN BOERDERIJ NAAR MODERNE B&B

In september 2011 is de verbouwing van deze vervallen boerderij in Le Marche, Italië van start gegaan.

De oude boerderij moest omgetoverd worden in een moderne B&B met privé verblijf. Ik heb hiervoor het gehele project van A tot Z ontworpen en de verbouwing begeleid.
Het pand was aan renovatie toe maar werd nog wel bewoond door de oude eigenaren. Op de begane grond waren vroeger de stallen en de eigenaren woonden op de 1e verdieping. De zolderverdieping werd al enige jaren niet meer bewoond.

Stoer interieur met een mix van oud en nieuw

Het uitgangspunt voor het interieur was om de basis van het oude huis te combineren met moderne elementen. Stoer met natuurlijke materialen en een praktische inslag waren de steekwoorden die ik meekreeg.
Dit resulteerde in een mix van oude en nieuwe materialen, zoals betonvloeren, oude stenen muren, moderne badkamers, oude deuren, plafonds met houten balken, strak witte muren. Alles weloverwogen en uitgewerkt tot in detail. Het was een zoektocht naar de juiste materialen en de juiste keuzes. Vaak moesten de plannen aangepast worden, maar uiteindelijk, met behulp van een zeer professionele team van mensen, is er een prachtig pand tevoorschijn gekomen.
Wij zijn allen erg tevreden met het resultaat en de gasten zijn laaiend enthousiast.

Hulp nodig met het ontwerp van je woning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!